2015-10-31 09:14:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Vajon jó úton jár?

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó bolygója, a Mars kellemetlenül kapcsolódik az Uránuszhoz. A kilátások túlságosan lelkesítők, semhogy a józan ész szavára tudjon hallgatni. Pedig jobban tenné, ha alaposan átgondolná a döntést – nagy a kockázata valamilyen komolyabb anyagi veszteségnek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars együtt áll ugyan a Vénusszal, de kellemetlenül kapcsolódik az Uránuszhoz. Ez a bolygóállás nem mindig hat erősen, általában csak a fokozottabb temperamentum és kisebb összeütközések jelzője. Ám a személyes horoszkóptól függően mutathatja azt is, hogy valamilyen komolyabb változás előtt áll. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy a szívére hallgasson!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll. Sok bájt és nagy népszerűséget ad önnek ez a bolygóállás. Ma még akkor sem jön ki a sodrából, ha nagyon felbosszantják, kellemes modorával képes meggyőzni az embereket. Ez a tulajdonság hasznos az üzleti életben is, ahol a személyes kapcsolatteremtés állandó fontossággal bír.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hajlamos lesz az ingerült és türelmetlen kirohanásokra mindennel és mindenkivel szemben, ha korlátozva érzi a mozgásterét. Esetleg mások fognak önnek támadni. Próbálja megőrizni a hidegvérét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jobban kell vigyáznia magára, energiája kevés, könnyen túlfeszítheti a húrt. Ingerlékeny, lehangolt, minden különösebb ok nélkül. Téveszmék és illúziók fogságába kerülhet, össze lehet zavarodva, amíg az ön uralkodó bolygóját, a Napot a Neptunusz támadja. Tartson ki, rövidesen vége ennek az időszaknak!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Alkalmas a mai nap okkult, pszichikai, vagy spirituális tanulmányok megkezdésére. Lehetnek olyan meglátásai, amelyek valamilyen módon megváltoztatják az életét. Energiaszintje viszonylag alacsony, meditáljon, és merítsen erőt abból, hogy másoknak segít.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Energiaszintje meglehetősen alacsony, de nem annyira, hogy ez az egészségét fenyegetné. Egyszerűen csak nem akar most sok mindennel foglalkozni egyszerre. Ha teheti, szentelje ezt a napot a pihenésnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars kellemesen kapcsolódik az ön jegyéhez. Ez a bolygóállás kételyeket ébreszt önben a jövőjével kapcsolatban. Vajon jó úton jár? Meg tudja valósítani a terveit? A meditáció sokat segíthet az ilyen helyzetekben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lehet, hogy céljainak elérése érdekében módosítania kell a tervein, de ez egyúttal javítani fogja az esélyeit is. Arra viszont vigyázzon, hogy ne használjon másokat ugródeszkaként az előre jutásban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében sajnos nem sok jót ígér önnek. Amilyen gyorsan lobban, éppen olyan megbízhatatlanná válhat az érzelmi életében, amilyen hirtelen köt kapcsolatot, olyan hamar ki is lép belőle... A házasságát is felbonthatja. Gondolja végig a döntéseit!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sajnos kiszámíthatatlan, szeszélyes időszakot él most. Sokszor úgy érzi, mintha nem lenne értelme az életének, ha nem kaphatja meg azt, akit elképzelt magának, a másik percben úgy érezi, hogy „belehal”, ha nem válhat meg tőle…

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy most kezdődő szerelmi kapcsolat nagyon magas hőfokon éghet. Hosszú távon akár házasság is lehet a románcból! Most rá tud érezni mások igényeire, ám csak akkor segítsen, ha kifejezetten kérik erre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: